Ruimzicht

Utrechtse Heuvelrug - Doorn
Toekomstig aanbod

Over dit project

Uw droomwoning in Ruimzicht
Stelt u zich eens voor, wonen in het groen net buiten de randstad en met alle mogelijke voorzieningen binnen handbereik. Dat is wonen in Ruimzicht. Op deze unieke locatie in het prachtige Doorn staan natuur, zorg en duurzaamheid centraal.

Binnenkort starten we op het historische landgoed Hydepark met de ontwikkeling van Ruimzicht. Met het zorgterrein van Bartiméus op steenworp afstand en de heuvelachtige bossen in uw achtertuin een perfecte locatie voor jong en oud.

Bartiméus is een grote kennis- en expertiseorganisatie voor mensen met een visuele beperking. Bartiméus wil dat mensen die slechtziend of blind zijn het leven kunnen leiden dat bij hen past.

Wilt u wonen in een appartement op een landgoed midden in de naturu?
Schrijf u nu in en laat uw woonwensen achter op www.woneninruimzicht.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ruimzicht
Type woningen
Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrechtse Heuvelrug.

Aanmelden