Buitenplaats Oudeweg

Utrechtse Heuvelrug - Doorn
Actueel aanbod

€ 1.035.000,- tot € 1.445.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
161 - 242m2
Kaveloppervlak
1034 - 14000m2
Inhoud
660 - 1050m3

Over dit project

Landelijk stoer en ook modern. Hedendaags en tijdloos.

De villa's op Buitenplaats Oudeweg combineren het beste van luxe wonen dankzij de bijzondere plek én een stijlvol ontwerp waarbij we het thuisgevoel als uitgangspunt hanteren. Het zijn villa's die zijn afgestemd op hoe ú wilt wonen, waar u zich thuis voelt en geniet van het goede leven......

Exclusief resideren in het groen, 9 villa's in een parkachtige setting.

Materialen, stijlkenmerken en kleuren zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. Stucwerk gevels, strakke kaders in de dakkapellen, zwarte kozijnen en verticaal houtwerk, zorgen voor een gevarieerd beeld waarbij de onderlinge samenhang gewaarborgd blijft. De bijgebouwen zijn zorgvuldig mee ontworpen en passen zo perfect in het totaal.

Buitenplaats Oudeweg wordt gerealiseerd aan een kronkelende weg, die hoogwaardig wordt afgewerkt met aan weerszijden groene hagen en sfeervolle verlichting. De ligging van elke woning is met zorg gekozen, zodat u straks optimaal van de zon kunt genieten en tegelijkertijd van alle privacy.

Vanzelfsprekend is het mogelijk uw woning aan te passen aan uw persoonlijke woonwensen. Uitbouwen, onderkelderen, domotica; er is heel veel mogelijk. En juist die diversiteit zorgt ervoor dat u op Buitenplaats Oudeweg helemaal naar eigen inzicht een droomhuis voor het leven kunt realiseren.

Volop genieten van het rijke buitenleven!

De villa’s liggen op slechts enkele minuten fietsen van de gezellige kernen van Doorn en Driebergen-Rijsenburg. Deze gewilde dorpen liggen centraal in het land, in het hart van de Utrechtse Heuvelrug. Een regio die bekend staat om de uitgestrekte bossen en het prachtige coulisselandschap in de buitengebieden. Hier kunt u urenlang wandelen, fietsen, ontdekken en beleven. Daarnaast kunt u gezellig winkelen, een terrasje pakken of een theater of een museum bezoeken. Dankzij de centrale ligging van Buitenplaats Oudeweg kunt u werkelijk alle kanten op.

Bekijkt u ook eens onze projectwebsite: http://www.buitenplaatsoudeweg.nl/

Voor meer informatie:

Makelaardij van der Linden
René van Groningen
Dorpsstraat 41
3941 JK Doorn

T (0343) 412802

Drieklomp Makelaars en Rentmeesters
Vestiging Zeist
Laan van Beek en Royen 30
3701 AJ Zeist

T (030) 6920714

--------------------------------------------------------------------------------

Meer informatie

Kenmerken

Project
Buitenplaats Oudeweg
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
6 van 9 beschikbaar
Prijs
€ 1.035.000,- tot € 1.445.000,-
Type woningen
Vrijstaand

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrechtse Heuvelrug.

Aanmelden