Hof van Bochane

Utrechtse Heuvelrug
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Renault dealer Bochane, gevestigd aan de Amersfoortseweg 18-20 te Maarn, is van plan het garagebedrijf te sluiten. Bochane heeft Kreeft Ontwikkeling uit Ede gevraagd de herontwikkeling van het terrein op zich te nemen. Vervolgens is onderzocht wat de meest geschikte vorm van hergebruik van het terrein zou kunnen zijn.
Bouwplannen
Eigenaar en gemeente hebben een voorkeur voor woningbouw. Studies hebben aangetoond dat een plan met een negental grondgebonden woningen passend en haalbaar is. Hiervoor is een zogenoemd principeverzoek ingediend bij de Gemeente Utrechtse Heuvelrug. De Gemeente wil onder voorwaarden meewerken om dit mogelijk te maken. Voordat de definitieve aanvraag wordt ingediend bij de Gemeente om dit proces in gang te zetten, willen wij eerst met de omwonenden hierover in gesprek.
Voor meer informatie gaat u naar de de projectwebsite www.hofvanbochane.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hof van Bochane
Type woningen
Overig, Rijwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrechtse Heuvelrug.

Aanmelden