Huis in de Bosschen

Utrechtse Heuvelrug - Driebergen-Rijsenburg
Actueel aanbod

€ 760.000,- tot € 825.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
170 - 211m2
Kaveloppervlak
300 - 1000m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, en toch op fietsafstand van het centrum van Driebergen is het voormalige "Hudighuis" en de latere "Wingerd" vrijgekomen.
Het voormalige Hudighuis heeft een rijke historie en werd gebouwd in opdracht van reder Hudig, een rijke rotterdammer, die voor de Rotterdamse kinderen een huis liet bouwen waar ze konden aansterken en een gezonde lucht inademen. Het was een vakantiekoloniehuis voor zieke, zwakke kinderen.
De laatste bewoners van het pand waren de 24 gasten van Bartimeus.

Het gebouw wordt getransformeerd tot vijf bijzonder ruime herenhuizen elk voorzien van een diepe (ca. 28 m) prive tuin. De prive tuinen grenzen aan een gemeenschappelijk bos wat tevens tot het prive domein behoort van de toekomstige bewoners. Projectnaam is: Huis in de Bosschen.

Locatie:
Op een prachtig terrein van 2ha voorzien van zowel naald- als loofbomen, hoogteverschillen, open tuinen en 2 eigen opritten liggen het hoofdgebouw (ca. 1300 m2) en een vrijstaande (voormalige) bedrijfswoning.
Het terrein ligt in een populair wandel- en fietsgebied en grenst direct aan Landgoed de Treek. Tegenover het terrein bevind zich camping Het Grote Bos, met een eigen winkel en restaurant.

Transformatie:
We hebben plannen het hoofdgebouw te verbouwen tot 5 zeer ruime woningen.
De 5 woningen van gemiddeld 200m2 hebben privé achtertuinen van ca. 28 meter diep.

Verder zijn er op het terrein nog 2 kleinere woningen, die ingezet zullen worden als een woning voor de sociale sector.

De rest van het terrein wordt van ons allemaal en biedt dus heel veel mogelijkheden! Boomhutten, moestuinen, klimmen, ontspannen, dieren?

Planning:
Het bestemmingsplan is inmiddels vastgesteld en onherroepelijk. Momenteel zijn wij bezig de verkoop voor te bereiden en proberen voor de zomer van 2020 de verkoop te kunnen starten.

Meer info bij Van Pas makelaars in Zeist.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huis in de Bosschen
Start verkoop
31-03-2020
Koopwoningen
5
Prijs
€ 760.000,- tot € 825.000,-
Type woningen
Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin Rondom
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrechtse Heuvelrug.

Aanmelden