Leersum - voormalige gemeentewerf

Utrechtse Heuvelrug - Leersum
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Deze locatie wordt op termijn door de gemeente Utrechtse Heuvelrug te koop aangeboden en CO-CASA wil graag nu al uw interesse peilen hoe u hier eventueel wilt wonen. Op basis van uw inschrijvingen middels Nieuwbouw Nederland kan CO-CASA een uniek locatieprofiel samenstellen wat als vertrekpunt voor een gezamenlijke ontwikkeling kan dienen. Gezamenlijk, want CO-CASA staat voor het gezamenlijk realiseren van woonomgevingen. Onze opzet is dan ook om ontwikkelingen bottom-up tot stand te laten komen, oftewel u bepaalt wat er moet komen. Hoe u wilt wonen en hoeveel dat mag kosten bepaalt u helemaal zelf en gezamenlijk kijken we hoe we alle wensen haalbaar krijgen. Het aantal woningen (en/of andere functies) ligt in dit stadium dan ook niet vast en betreft een zeer grove inschatting van CO-CASA en is natuurlijk afhankelijk van uw wensen, die van de gemeente en natuurlijk die van omwonenden. De gezamenlijke kaders bepalen uiteindelijk de invulling van de locatie, waarbij de gemeentelijke medewerking om de locatie als woonlocatie te herontwikkelen van groot belang zal zijn.

Schroom dus niet en maak uw interesse snel kenbaar, des te sneller kunnen we samen aan de slag om hier uw woonwens te realiseren!

Voor meer informatie zie ook de gemeentelijke website onder het onderwerp "toekomstige bouwlocaties".

Meer informatie

Kenmerken

Project
Leersum - voormalige gemeentewerf
Start verkoop
2021 (3e kwartaal)
Realisatie
2021 (3e kwartaal)
Koopwoningen
10
Type woningen
(Patio)Bungalow, 2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Geschakeld, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrechtse Heuvelrug.

Aanmelden