Centrumplan Maarn

Utrechtse Heuvelrug - Maarn
Toekomstig aanbod

€ 150.000,- tot € 350.000,-

Over dit project

Centrumplan Maarn

Door initiatiefnemer A.J. Investments wordt in het centrum van Maarn gewerkt aan de bouw van een supermarkt, 2 appartementen, horeca / winkel en een bovengronds parkeerterrein.

Parkeren

In het noorden van het plangebied aan de zijde van de Raadhuislaan is een parkeerterrein voorzien welke ruimte biedt aan 45 parkeerplaatsen inclusief 2 parkeerplaatsen voor invaliden. De bebouwing aan het parkeerterrein bestaat overwegend uit één laag. Uitzondering hierop vormt de entree van de supermarkt, hier bestaat de bebouwing uit twee bouwlagen met kap, waarin een vide is voorzien.

Aan de zijde van de Raadhuislaan worden tevens parkeerplaatsen gerealiseerd middels haaksparkeren. Deze parkeerplaatsen worden van het trottoir afgeschermd middels groen in de vorm van een haag. De openbare ruimte is hier breed genoeg zodat ruimte ontstaat voor het stallen van fietsen.
Ook aan de zijde van de Tuindorpweg worden haakse parkeerplaatsen gerealiseerd.

Realisatiefase - uitvoering.

Projecttypering

Herontwikkeling locatie supermarkt, 2 appartementen, horeca / winkel.

Actueel

nmiddels is gestart met de grondwerkzaamheden. De verwachting is dat in de 2e week van januari ’15 de bouwplaats inrichting zodanig is dat er geen parkeeroverlast is in de directe omgeving van het bouwterrein met uitzondering van de inrit van de bouwplaats. Ook tijdens de markt is er parkeerruimte aanwezig.

Planning
1e en 2e kwartaal 2015, uitvoering werkzaamheden
Zomer 2015, supermarkt open

Meer informatie

Kenmerken

Project
Centrumplan Maarn
Koopwoningen
2 (waarvan 25 beschikbaar)
Prijs
€ 150.000,- tot € 350.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Huur, Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrechtse Heuvelrug.

Aanmelden