Marezhof

Utrechtse Heuvelrug - Maarsbergen
Actueel aanbod

€ 524.950,- tot € 558.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
153 - 162m2
Kaveloppervlak
457 - 701m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

De Marezhof in Maarsbergen - Ruime variatie in volledig nieuwe wijk

Nu in verkoop: laatste fase! 14 luxe vrijstaande woningen in het hart van de Utrechtse Heuvelrug

50% al verkocht!

My home is my castle
De geschiedenis van Maarsbergen begint in de middeleeuwen, toen Ridder Fulco het gebied in bezit kreeg. In de zeventiende eeuw werden de bezittingen verkocht aan Samuel de Marez. Deze zakenman liet kasteel Maarsbergen bouwen en heeft zo zijn naam verbonden aan het gebied. Met deze knipoog naar het verleden presenteren wij u De Marezhof, een eigentijdse nieuwbouwwijk met een rijke historie.

Het project De Marezhof bestaat uit verschillende type woningen in diverse prijsklassen. Rijwoningen en twee onder een kapwoningen. De karakteristieke woningen hebben een bijzondere uitstraling die doet denken aan de jaren ’30. De eerste twee fases van het project bestaande uit starterswoningen en eengezinswoningen zijn al gebouwd. Fase drie, vier en vijf bestaande uit 22 twee onder een kapwoningen en zeven rijwoningen worden gebouwd. (Alle woningen uit fase 5 zijn onder optie of verkocht. U kunt zich nog wel aanmelden als reservekandidaat. Mocht er een woning vrijkomen, dan neemt de makelaar contact met u op.)
De zesde en laatste fase van De Marezhof bestaat uit 14 vrijstaande woningen. Deze woningen zijn er in vier varianten met een dwarskap.
Types zijn uitwisselbaar per kavel.

Het mooie en bijzondere van dit project in Maarsbergen is dat u op het door u gewenste kavel zelf kunt kiezen voor het woningtype dat u het meeste aanspreekt. Wilt u bijvoorbeeld een woning met erker, een opvallende kap, een entree in de voorzijde of juist in de zijgevel?
Het kleurenpallet en het materiaalgebruik is al vastgelegd door de architect, om de esthetische eenheid van de straat te bewaren. Maar ú bent degene die bepaalt wat voor soort woning er op uw kavel komt. Wat de keuze ook is, het staat nu al vast dat het een gevarieerde, luxe wijk wordt, voor behaaglijk en comfortabel wonen!

Geïnteresseerd in dit project? Ga dan naar www.demarezhof.nl en schrijf je nu in!

Dorps wonen in een bosrijke omgeving
De Marezhof is een heerlijke buurt, gelegen in Maarsbergen en omzoomd door groen en doorsneden door de meanderende Heigraafbeek. Gelegen aan de rand van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, met haar uitgestrekte bossen en vele wandel- en fietspaden. Ideaal voor iedereen die houdt van ontspanning én inspanning in een natuurlijke omgeving.
Maarsbergen zelf heeft al de nodige voorzieningen zoals verschillende verenigen, een basisschool op loopstand en een golfclub met 27 holes. Winkelen kunt u in de nabijgelegen dorpen Maarn en Woudenberg. De Marezhof ligt nabij de snelweg de A12 en op korte afstand van station Maarn. Belangrijk voordeel van De Marezhof is ook de uitstekende bereikbaarheid vanuit Utrecht, Zeist en Amersfoort, elk circa 25 minuten verwijderd. In deze regio zijn veel mogelijkheden voor uitstapjes.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Marezhof
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
14
Prijs
€ 524.950,- tot € 558.500,-
Type woningen
Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrechtse Heuvelrug.

Aanmelden