De nieuwe donderberg

Utrechtse Heuvelrug
Actueel aanbod

€ 329.500,- tot € 579.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
111 - 209m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

17 Exclusieve appartementen bij het bos

Het voormalig restaurant De Donderberg in Leersum maakt plaats voor een mooi gebouw met 17 exclusieve nieuwbouwappartementen. Het zal u aan niets ontbreken. Van ruimte tot een schitterend uitzicht, een luxe afwerking én een privéparkeerplaats. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Bekijk het woningaanbod om te zien welke appartementen nog vrij zijn.
In alle rust genieten

De appartementen liggen op een uiterst unieke locatie. U loopt zo de Utrechtse Heuvelrug op, maar u woont niet in een afgelegen gebied. Vanaf uw privé buitenruimte beleeft u de gezellige reuring van Leersum. De geluidsluwe gevel van het complex zorgt er tegelijkertijd voor dat u binnen in alle rust van de luxe van uw appartement kunt genieten.

Luxe en ontspannen wonenLuxe en ontspannen wonen Alles in de buurt Voorzieningen

Meer informatie

Kenmerken

Project
De nieuwe donderberg
Koopwoningen
17
Prijs
€ 329.500,- tot € 579.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrechtse Heuvelrug.

Aanmelden