Specialisten

Van je nieuwe huis je thuis maken

Wonen in een huis waar jij blij van wordt. Een droom die realiteit wordt bij Interiors by Heart.  Met de juiste kleuren op de wanden, het houtwerk, de vloer of het plafond, kun je de sfeer creëren die bij je past en waar jij je het prettigst in voelt. Want niet alleen het interieur en de indeling, maar ook kleuren, vormen en de materialen bepalen hoe jij je voelt. 

De invloed van een huis op je leven kan enorm zijn. Gelukkig wonen in een fijn huis, dat is de inspiratie van Roos Hensen, eigenaar van Interiors by Heart. Een naam die overigens precies bij haar past want Roos kijkt graag naar wie de bewoners zijn en vertaalt dat naar de uitstraling van het huis. Dat kan met een compleet nieuw interieur, maar ook gewoon met je eigen bestaande meubels. Een huis kan je zoveel plezier en zoveel geluk brengen, tegelijkertijd kan je er minder blij van worden als het niet naar je zin is.

In een vroeg stadium meedenken

“Bij een nieuwbouwhuis is standaard alles wit” zegt Roos. “Bepalen welke kleuren je waar nodig hebt om de juiste sfeer te creëren, is niet altijd makkelijk. Maar wachten tot de schilder of stukadoor komt, is zeker niet verstandig” vult ze aan. “De schilder weet vaak niet welke kleuren jij nodig hebt als je bijvoorbeeld een ‘hotel chique look’ wilt creëren. Beter kun je vooraf je kleurenpallet bepalen.” Ze wordt dan ook graag in een vroeg stadium ingeschakeld, in de brainstormfase zeg maar. Want meedenken en ideeën aandragen, dat is waar Roos goed in is. Ze komt met ideeën waar je zelf niet zo snel aan gedacht zou hebben.

De Colorkit geeft je houvast

Een kleurenpallet helpt je overigens niet alleen bij de kleur op de wand of het houtwerk.
De kleuren zijn ook bepalend voor je meubels bijvoorbeeld. Daarom ontwikkelde Hensen de zogenoemde ‘Colorkit’. Een kleurenpallet afgestemd op jouw wensen waarmee je op pad kunt. Voor het kiezen van de kleur voor de muren, gordijnen, de vloer, de bank en zelfs de accessoires.

Bij een kleuradvies kun je uitgaan van bestaande meubelen,  maar het helpt ook bij de wensen van nieuwe meubelen en accessoires.
Bij kleuren kun je denken aan ton-sur-ton-tinten, maar ook contrast of accenttinten. “De Colorkit geeft je houvast bij het kiezen van de kleuren voor een nieuwbouwhuis. Er is zoveel te kiezen, niet alleen de kleuren en materialen voor in de woonkamer, maar ook voor de hal, de keuken, de slaapkamer, de badkamer en de keuken. Het helpt om met behulp van een moodbord een goede impressie te maken van hoe de sfeer in je nieuwe woning kan worden. Daarna kun je met de Colorkit zelf naar diverse winkels om passend in het totaalplan goeie keuzes te maken.

Roos gaat over het algemeen uit van vijf stijlsferen. Deze worden als uitgangspunt gebruikt en ingevuld naar jouw persoonlijke stijl.

  • Landelijk romantisch
  • Hotel chique
  • Vintage modern
  • Scandinavisch neutraal
  • Bohemien classy

Doordat Roos onafhankelijk is, maar wel precies weet wat er waar te koop is bij de woonwinkels in de regio, kan je ze je goed adviseren. Zo kan ze ideeën aandragen of vertellen waar je de bank die jij beschrijft, kunt vinden.
Ook kan ze je goed adviseren bij het vinden van een vloerspecialist, de mooiste meubels, stoffen en behang,  een fijne keuken, een mooie badkamer tot een betrouwbare schilder.
En dat is prettig, want dat ontzorgt.

Roos Hensen
Telefoon: 06 - 225 26 047

info@rooshensen.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.